2013. október 22.

Eredményt hirdetett az HBO

Kiderült, ki nyerte a magyar HBO fejlesztési tenderét.

Kiderült, ki nyerte a magyar HBO fejlesztési tenderét.

A Neo Interactive digitális ügynökség nyerte el a magyar HBO új, értékesítést támogató online rendszerének fejlesztési feladatait.

Idén ez már az ügynökség harmadik HBO-hoz kötődő munkája (korábban a Trónok harca 3., valamint a Társas játék 2. évadának bevezetéséhez kapcsolódó online megbízásain dolgozott a neo – utóbbi kampány jelenleg is fut).

A kialakítandó komplex B2B online rendszer az értékesítési partnerek számára nyújt támogatást a napi operatív tevékenységhez, valamint egy oktatási platform szerepét is betölti: naprakész információval szolgál az új HBO premierekről, tartalmazza a műsorújságot, és felhasználó-specifikusan elérhetők benne az adott partnerre vonatkozó aktuális ajánlatok. Emellett pedig oktatási anyagokkal és hozzájuk kapcsolódó tesztmodulokkal is támogatja a felhasználók egyéni képzési céljait.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.