2014. május 07.

Erős program, neves előadók az Interacton

60 nagy márka és technológiai cég képviselői beszélnek majd az európai digitális szektor növekedési kilátásairól.

60 nagy márka és technológiai cég képviselői beszélnek majd az európai digitális szektor növekedési kilátásairól.

Az IAB Europe idei, sorrendben a nyolcadik Interact konferenciájának (május 20-21, Párizs, Les Salons de L’Aveyron) témája „A növekedés új korszakának megteremtése”. Ennek kapcsán a következő kérdéskörök kerülnek napirendre:

  • Átfogó információk az európai digitális piacról, és kapcsolódásáról a nemzetközi trendekhez
  • A natív hirdetés, programozott vásárlás, a videó- és mobilhirdetések legfrissebb fejleményei
  • A digitális üzletet támogató mérőszámok és KPI-ok
  • A növekedést és a piacvezető szerep elérését támogató innovációk

Az időpont megválasztása sem véletlen: azzal, hogy egybeesik az EP-választásokkal, a szervezők a digitális gazdaság súlyát és potenciálját kívánták jelezni az európai gazdaságban.

Az előadók között több mint 20 ország 60 márkájának és digitális vállalatainak képviselői sorakoznak fel. A hirdetői oldal képviseletében a márkák szerepének fokozódó fontosságáról és a fogyasztók mélyebb bevonásához szükséges eszközökről olyan előadók fognak beszélni, mint például Michael Aidan, a Danone digitális vezetője és digitális márkaplatformokért felelős alelnöke; James Quarles, a Facebook EMEA régióigazgatója; Khurram Hamid, a GlaxoSmithKline globális digitális média igazgatója; Ariel Steinmann, a Hello bank! (a BNP Paribas online bankja) digitális marketingért felelős vezetője; Didier Barbé, az IBM France marketing- és kommunikációs vezetője; Alistair Shrimpton, a Meetic európai fejlesztési igazgatója; valamint Josh Grau, a Twitter EMEA régióért felelős márka- és stratégiai igazgatója.

A konferenciát megelőzően, május 19-én meghívásos Programozott Vásárlás Mesterkurzust tartanak hirdetők és ügynökségek részére a Microsoft France-nál. Május 20-án a digitális üzlet evolúciója, a 2014-es és azon túli európai előrejelzések, a kiemelt trendek és sikertörténetek, valamint a győztes tartalomstratégiák kerülnek terítékre. Május 21-én a digitális média növekvő hatékonysága, az európai digitális piac jövőjének építése és egy erős ökoszisztéma felépítése a téma.

Az előadók között a következő cégek képviselőit találjuk:

AdTech, AppNexus, AOL International, BBC, BNP Paribas, Buzzfeed, comScore, Criteo, Dailymotion, Danone, Digitas LBI, Ebuzzing, Exponential, Fifty Five, GlaxoSmithKline, Google, Group M, IBM France, Improve Digital, Influencia, Integral Ad Science, Lemz/Terre des Hommes, Linkedin, L’Oréal, Meetic, Microsoft Europe, Millward Brown, Mindworks, Moat, myThings, Nielsen Online, nugg.ad, Orange, Performics, Pokeware, RadiumOne, Shazam, Sociomantic, StickyAds.TV, TBWA, The 614 Group, Unruly, VICE, Videology, Weborama, Xaxis, Yahoo! Zenith Optimedia

A huszadikai gálavacsorán adják át az IAB Europe díjait is: a legjobb interaktív kampányokat elismerő MIXX Europe Awards-ot, a legjelentősebb digitális médiakutatási projekteknek járó Research Awards-ot és a legjobb teljesítményt felmutató ügynökségnek ítélt eDay Ranking3 (European Digital Agency of the Year) díjat.

(A Médiapiac az Interact médiatámogatója.)

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.