2016. szeptember 29.

Erősíti kiberbiztonsági üzletágát az EY

Az EY Magyarország Zala Mihály vezetésével fejleszti tovább kiberbiztonsági tanácsadó üzletágát.

A kiberbűnözés mára az egyik legjelentősebb bűnözési formává nőtte ki magát, globális szinten évi 1000 milliárd dolláros kárt okoz a cégeknek. Az EY tapasztalatai szerint a kiberbűnözési formák közül az ipari kémkedés a legjövedelmezőbb a bűnözők számára, így a cégeknek is egyre fontosabbá válik, hogy megvédjék adataikat az illetéktelen behatolók ellen.

Ennek a trendnek megfelelően az EY bővíti hazai kiberbiztonsági üzletágát, aminek a vezetését Zala Mihály, a Nemzeti Biztonsági Felügyelet korábbi vezetője vette át.

A szakértő évtizedes tapasztalattal rendelkezik az információbiztonság területén. Nevéhez köthető többek közt a Cyber Defence Management Authority (E-biztonsági Intelligencia Központ) létrehozása a Nemzeti Biztonsági Felügyeleten belül, legutóbb pedig a Magyar Államkincstár informatikai szakrendszereinek áttekintéséért felelt miniszteri biztosként.

Az EY jelenleg mintegy 2000 kiberbiztonsági szakértővel dolgozik világszerte. A cég budapesti irodája folyamatosan bővülő létszámával az EY közép-európai kiberbiztonsági központját hozza létre.

Címkék: infotech EY

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.