2017. július 31.

Európa legjobb borait szállítják

Megújult szolgáltatásával a UPS most már az Európán kívüli fogyasztók számára is közvetlenül szállít borokat.

A UPS bővíti szolgáltatás-portfólióját, így mostantól az alkoholos italok, borok és sörök közvetlenül juthatnak el a fogyasztókhoz a világ bármely pontján. A borszakértők és ínyencek így kedvenc italaikat a UPS Express™ vagy Standard szolgáltatások igénybevételével, akár közvetlenül a szőlőültetvényekről is beszerezhetik.

A 2017-es VINEXPO / IWSR Global Study 2015-2020 felmérése szerint a kínai borimport 2016 és 2020 között várhatóan 80 százalékkal emelkedik majd, a teljes ázsiai csendes-óceáni térség pedig közel 13 százalékos importnövekedésre számíthat. Olaszország, Franciaország és Spanyolország a globális bortermelés 50 százalékát adja, az EU-n kívüli piacokon erősödő fogyasztás így komoly lehetőség a további növekedésre, hiszen az öreg kontinensen a borfogyasztás csökkenő tendenciát mutat.

“Számunkra elsődleges fontosságú, hogy ügyfeleink – legyenek akár fogyasztók, kistermelők vagy szakértő borkereskedők – helytől, és időtől függetlenül hozzájussanak rendelésükhöz, melyet a UPS szolgáltatásminősége garantál” – mondta Nando Cesarone, a UPS Europe elnöke.

A UPS közvetlenül a fogyasztókhoz történő borkiszállítást biztosít Európa egyes országaiból Kínába, Dél-Koreába és Japánba, és mostantól Kanadába, a Dominikai Köztársaságba, Hong Kong-ba, Indiába, Makaóba, Dél-Afrikába, Svájcba, Új-Zélandra, a Fülöp-szigetekre, Szingapúrba, Tajvanra és Thaiföld-re is. Ez a B2C szolgáltatás a UPS már meglévő B2B portfólióját is kiegészíti, és így globális lefedettséggel bír, legyen szó akár raklapos vagy raklap nélküli szállításról.

Azok, akik az Európai Unió területén belül szállítanának vagy rendelnének, szintén igénybe vehetik a UPS borszállítási szolgáltatását.

A UPS olyan hitelesített és biztonságos csomagolást kínál, melyet kifejezetten borosüvegek szállításához terveztek, és mely a UPS telefonos ügyfélszolgálatán keresztül rendelhető meg.

A Franciaországból és Olaszországból rendelő ügyfelek a UPS „Customized Declared Value for Wine” programját is igénybe vehetik. A UPS Capital által kínált szolgáltatással, a megrendelők előzetesen igazolt csomagolást használva akár 500 euró értékig is biztosíthatják csomagjaikat.

Címkék: gazdaság bor ups

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.