2014. március 18.

Európai felvásárlások jöhetnek

A világ egyik legnevesebb pénzügyi kockázat-értékelő társasága legalábbis így látja. Szerintük Európában idén is vonzó marad a telkópiac.

A világ egyik legnevesebb pénzügyi kockázat-értékelő társasága legalábbis így látja. Szerintük Európában idén is vonzó marad a telkópiac.

A Standard & Poor’s (S&P) elemzői szerint sokkal valószínűbb, hogy nem határon átnyúló, hanem egyes piacokon belül köttetett üzletekről hallhatunk majd az idén. Még akkor is, ha ezek felkeltik majd a helyi versenyhatóság érdeklődését, esetleg ellenkezését. Elsősorban a vonalas és mobilszolgáltatók összefonódásában lát fantáziát az S&P, megjegyezve, hogy ezekkel a megoldásokkal lehet a legnagyobb szinergia-alapú megtakarításokat elérni, és a legkisebb kartellhatósági ellenkezést kiváltani.

Úgy vélik: egyre nagyobb az esélyük az európai cégeknek, hogy felvásárlóként lépjenek fel, a technológiaváltás (így az LTE behozatal) pedig egymagában is elég komoly nyomás a piac konszolidálódásához.

Új város csatlakozott a Coca-Cola dunai projektjéhez

14 órája

A Coca-Cola HBC Magyarország támogatásával indult I Love Duna projekt a strandolás és a folyóhoz köthető szabadidős programok népszerűsítésén keresztül szeretné felhívni a figyelmet a felelős vízhasználat fontosságára.

Innovációs versenyt hirdet az SAP

16 órája

15 ezer eurós összdíjazású, kétfordulós régiós innovációs versenyt hirdet az SAP, a Techstars accelerátorral közösen. A résztvevőknek nagyvállalatok létező problémáit kell megoldaniuk.