2012. november 28.

Európai márka lesz a Bonbonetti

A cég a Roshen-csoport részévé vált, így a jövőben olyan márkák is új piaci lehetőségekhez juthatnak, mint a tibi.

A cég a Roshen-csoport részévé vált, így a jövőben olyan márkák is új piaci lehetőségekhez juthatnak, mint a tibi.

Megkapta az európai terjeszkedéshez szükséges ukrán versenyhatósági engedélyeket a Roshen-csoport, így a tavasszal kötött stratégiai megállapodást követően a Bonbonetti-csoport hivatalosan is a világ 15. legnagyobb édességgyártó cégének a része lett.

Ezzel a Bonbonetti egy olyan cégcsoport része lett, amely világszerte több mint tízezer alkalmazottat foglalkoztat, árbevétele pedig megközelíti az 1,2 milliárd amerikai dollárt. A vállalkozás több mint kétszázféle édességből évi több mint 400 ezer tonnát gyárt.

A tavaszi megállapodás a magyarországi termelési kapacitás fejlesztésére vonatkozott, ehhez egymilliárd forint értékű beruházást rendelt a Roshen, amely a lépéstől a Bonbonetti versenyképességének növelését várja. Emellett a jövőben új piaci lehetőségeket nyitnának az olyan Bonbonetti-márkák előtt, mint a Cherry Queen vagy a tibi. Az új piacok mellett új édességkategóriákban is megjelenne a cég.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

11 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

11 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.