Generációkat vizsgáló konferenciánkat egy generációkon átívelő témával, a gasztronómiával nyitjuk. Szeretünk enni, szeretünk új ízeket kipróbálni, szeretünk új receptekkel kísérletezni. És szeretjük a rántott húst.

Csak a rántott hús, és semmi más? A Kutatópont Kft. 2000 fős kutatása rávilágít a magyarok gasztronómiával kapcsolatos tájékozódási szokásaira, és feltárja a legnépszerűbb influencereket. Vajon ki nyeri a versenyt, a nagymama szakácskönyve, vagy a hipster szakács, esetleg a mindenki konyhájában megtalálható Horváth Ilona szakácskönyv? Vajon tud-e egy cég szponzorációval és gasztroműsorokkal hatást gyakorolni a háziasszonyokra ínyenc receptekkel, vagy megelégszünk az instant ételalapok útmutatóival?

Rabcsánszki Laura

 

Nézze meg Rabcsánszki Laura teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.

Kiemelt vendégünk valódi gasztro-influencer, Gáspár Bea, a Konyhafőnök VIP 2017 évi győztese, a Konyhafőnök zsűritagja.

Évtizede, hogy főzőtudományát először a televízióban megmutatta. Azóta több platformon találkozhatunk vele. Előadásából megtudhatjuk, kik a követői, ismeri-e az életkorukat, hogyan szólítja meg őket, milyen felületeket használ? Megnyitja-e lakáséttermét? Ha igen, ezzel kiket céloz meg? Hogyan reagál az új technológiai kihívásokra? A szponzorok mennyire befolyásolják, formálják ízlését, mennyire alkalmazkodik hozzájuk?

Gáspár Bea

 

Konyhafőnök VIP 2017 évi győztese, a Konyhafőnök zsűritagja

 

Nézze meg Gáspár Bea teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.

 

Jöjjön el a Digitáliára és halgassa meg az előadóinkat!

A konferenciára itt jelentkezhet,

a részletes programot pedig itt tekintheti meg.