2018. május 03.

Exkluzív business lounge-ot nyitott a Lexus

A brüsszeli repülőtéren található LOUNGE by Lexus olyan innovatív tér, mely nem csupán egy a sok üzlethelyiség közül - írják.

A LOUNGE by Lexus terület kialakítását a Lexus L-finesse dizájn-alapelvei ihlették. Ez a styling-filozófia magába foglalja, adaptálja és visszatükrözi a márka elkötelezettségét a dizájn, a technológia, a precizitás és a szaktudás iránt.

LOUNGE by Lexus

Az L-finesse három alapértéket sugall:

• Észrevétlen törődés: az omotenashihoz – a japán vendéglátás szelleméhez – hűen a Lexus nemcsak egyszerűen eleget tesz az ügyfelek kívánságainak és vágyainak, hanem folyamatosan előre látja azokat, és így még lenyűgözőbb élményt nyújt.

• Mélyreható egyszerűség: bármit is készít a Lexus, annak használata és látványa is ösztönösen élvezetes élmény. Minden felesleges bonyolultságot el kell hagyni, mert így lehet az élményekben tömény, őszinte érzelmeket kiváltani.

• Izgalmas elegancia: a Lexus-dizájn nem csak a tekintetek rabul ejtésére, hanem a figyelem felkeltésére és fenntartására is képes. Minél tovább nézzük, annál inkább lenyűgöz. Ezt a Lexus formatervezői „vizuális utazásnak” nevezik.

LOUNGE by Lexus

A LOUNGE by Lexus teret a FITCH kereskedelmi és brand tanácsadó cég tervezte. A FITCH-től származik a Lexus európai kereskedelmi hálózatának díjnyertes koncepciója, és az ebből merített sikeres tapasztalatok kerültek bele a brüsszeli repülőtéren megvalósuló új lounge víziójába.

Címkék: gazdaság lexus dizájn

Ki fogja vezetni a céget?

2 napja

Mi lesz, ha valami váratlan történik velünk? Mi lesz a megteremtett értékeinkkel, vagyonunkkal és a céggel? Biztonságban van a család, a vagyon? A cég tovább tud majd működni zavartalanul?