2017. július 05.

Exkluzív mozis premier a Telenor MyTV-vel

Egy hónap ingyen Telenor MyTV és HBO GO, valamint garantált 2 fős belépőjegy jár a Trónok Harca legújabb évadának exkluzív premiervetítésére.

A Telenor nemrég megújult online tévészolgáltatása kedvezményes ajánlatokkal és egy exkluzív premiervetítéssel ünnepli a világ egyik legnépszerűbb fantasy sorozata, a Trónok Harca legújabb, 7. évadát. A MasterCard Priceless Specials oldalon elérhető kuponokkal megvásárolt új MyTV+HBO GO előfizetések 2. havi díját elengedi a szolgáltató. Emellett minden vásárló, aki július 12-ig igénybe veszi valamelyik kedvezménykupont, garantáltan részt vehet plusz egy fővel a Trónok Harca 7. évad első epizódjának zártkörű, budapesti mozis premiervetítésén 2017. július 17-én, ahol a világpremier estéjén széles vásznon lehet átélni a sorozat legújabb izgalmait.

A promócióban három kedvezményes Telenor MyTV+HBO GO csomag, valamint két készülékkel kombinált ajánlat is megvásárolható. A MyTV Start, MyTV Plus vagy MyTV Max csomagokkal igény szerint 10, 50, de akár 72 csatorna élő műsora közül is válogathatnak az előfizetők, amelyek mindegyikéhez HBO GO előfizetést is választhatnak. Ráadásul az adatforgalom miatt sem kell aggódniuk, hiszen az előfizetés magában foglalja a szolgáltatás használatához szükséges adatforgalmat.

Az ajánlatokhoz szóló kuponok a MasterCard Priceless Specials oldalon tölthetők le regisztráció után.

A Trónok Harca vetítésen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyre a vásárlás után lesz lehetőség, július 12-ig bezárólag. Ehhez a Telenor a vásárlás után az adott héten SMS-ben vagy e-mailben küld értesítést a vásárláskor megadott elérhetőségekre.

Magyarországon startol az UNICEF új programja

5 órája

A Youth Challenge egyfajta „szociális start-up”, amely hátrányos helyzetű fiatalok csoportjait vonja be abba, hogy dolgozzanak ki innovatív megoldásokat az őket leginkább foglalkoztató problémákra.