A weboldalak egy újabb lehetőséggel bővíthetik hirdetésmonetizálási arzenáljukat, a Project Agora új natív tartalmi funkciójával, az “Explore More”-ral. (X)

Az „Explore More” egy olyan szolgáltatás, amelyet a Project Agora exkluzív natív partnere, a Taboola fejlesztett ki. Úgy tervezték, hogy azok a mobil felhasználók, akik közösségi terekből és más alkalmazásokból kattintanak át a kiadók tartalmaira, hosszabb ideig maradjanak az oldalon. Ennek módja az, hogy a funkció egy új bevonódási pontot kínál az affinis felhasználónak mielőtt visszalépne, és releváns tartalmi ajánlásokat nyújt.

Az Explore More kiemelkedő teljesítményt nyújt, mind okostelefonon, mind táblagépen. Alkalmazása egy weboldalon átlagosan 60% RPM növekedést, 100% organikus CTR emelkedést eredményez okostelefonon, míg ugyanazek a adatok táblagépen 45% és 30% körül alakulnak.

Az Explore More funkció bekapcsolása nagyon egyszerű azon weboldalaknak akik már a Project Agora tagjai, ráadásul nem igényel fejlesztést, kódbeillesztést a partner részéről.

“Már több, mint 12 hazai Project Agora partner igényelte meg a funkciót, olyan oldalak, mint a promotions.hu és az alon.hu. A felhasználók figyelméért és az oldalon eltöltött időért folyó versenyben az Explore More egy egyszerű, gyors, azonnali eredményt hozó szolgáltatás”Káldy Levente, a Project Agora hazai Country Managere.

Tudj meg többet: https://bit.ly/2SJ8DkM