2016. augusztus 12.

Extrém VR-élmény és installáció a Szigeten

A Mercedes-Benz VIP-szektora környezetbarát modellekkel, Nico Rosberg különlegesen elhelyezett Formula-1-es autójával és smart DJ-pulttal várja a látogatókat.

A Mercedes-Benz VIP helyszínéről a szerencsések most is tökéletes kilátással élvezhetik a nagyszínpadon zajló koncerteket. A leglátványosabb dekorációs elem Nico Rosberg függőlegesen, falra rögzített versenyautója, mellyel a német pilóta győzelmet is aratott a Kínai Nagydíjon.

A márka VIP-szektorában kiállításra került kettő, a zöld trendekkel leginkább lépést tartó modellje is, a tisztán elektromos hajtású B-osztály Electric Drive, valamint a C-osztály plug-in hybrid verziója, a Mercedes-Benz C 350 e, mely a rövidebb, városi utakra kínál környezetbarát megoldást.

A látogatók továbbá kipróbálhatják a Mercedes-Benz VR-szemüveges aktivitását is, melynek köszönhetően egy igazi Formula-1-es futamon, pontosabban Lewis Hamilton pilótafülkéjében találhatják magukat egy Formula-1-es futam közben.

A helyszín egyik legnagyobb látványossága a smart DJ-pult és a smart Cabrio, melynek a vászonteteje pár másodperc alatt képes eltűnni a csomagtartóban.

„Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy már ötödik éve jelen lehetünk ezen a nagy horderejű, egész Európát megmozgató rendezvényen. Több modellünk célcsoportját itt hatékonyan tudjuk elérni, esti partnerrendezvényünk pedig kiemelt érdeklődésre tart számot. A Mercedes-Benz VIP-szektor elkészítését hosszas tervezés és előkészület előzte meg, de úgy gondolom, hogy ismét megérte a rengeteg befektetett munka, és az egész csapat nagyon büszke lehet a végeredményre” – mondta el az aktivitásról Sztipichné Kozári Edina, a Mercedes-Benz marketing és PR vezetője.

A Republic a Scitec lead ügynöksége

1 napja

A Scitec márka megerősítéséhez a reklámügynökség stratégiai és branding területen szerzett kiemelt tapasztalata szolgál biztosítékul - írják.