Megnyitott Básti Juli boszorkánykonyhája.

„Engedd, hogy a Rama inspiráljon, és süss ki valami jót!”

- így ösztönzi a fiatalokat a piacvezető margarin márka új kampányában, hogy ők is kísérletezzenek a konyhában. Nem kell, hogy azonnal minden sikerüljön, vagy olyan szép legyen a végeredmény, mint egy tökéletesre filterezett Instagram-fotón. A lényeg az igyekezet, és hogy közben élvezzük is, amit csinálunk. Meg talán egy sütő sem árt, amit nem babrált meg a pirotechnikus, de ezt szereplőink csak utólag tudták meg - áll közleményben.

A kampány kreatív koncepciója szerint a márka a Rama Süti Challenge branded content sorozaton keresztül hozza közelebb a fiatal célcsoporthoz saját image üzenetét:

„Egy finom süteményhez nem kell más, csak szeretet és Rama”.

A sorozat háziasszonya, Básti Juli művésznő négy videón keresztül állítja vendégeit a boszorkánykonyhája kihívásai elé. Az izgalmas meglepetésekkel Dobó Áginak, Wolf Eszternek, Steiner Kristófnak, Papp Inez Hildának és Nagy Daninak kell megküzdenie, akik hősiesen próbálkoznak, és a legváratlanabb fordulatok sem szegik a kedvüket, töretlen lelkesedésüket.

A tartalmakat a Rama a saját és az influencerek Facebook, illetve Instagram csatornáin teszi elérhetővé, valamint a receptmuhely.hu-ra is felkerülnek, hogy a húszas-harmincas éveikben járó, kötetlenül sütni vágyó fiatalok könnyen megtalálják azokat a karácsonyi csúcsszezon előtti időszakban.

A Rama Süti Challenge első kihívottja Dobó Ági, a Konyhafőnök VIP szériájának nyertese, két kisgyermek anyukája. Ági rutinos a konyhában, azonban sütési fronton kevésbé erős egyelőre, de azért remekül állta a sarat.

Tőle Wolf Eszter, az ismert fotómodell, influencer vette át a stafétát. Ő is két kisfiú boldog édesanyja, a konyhában egyelőre kevésbé tartja magát rutinosnak, azonban így is nagyon ügyesen és meglehetősen kreatívan ugrotta át az akadályokat, de ez majd a következő részben kiderül.

A harmadik kihívott Steiner Kristóf lesz. Számára nem ismeretlen a konyhaművészet. Nem egy szakácskönyve van már a vegán étkezésről, és nem utolsó sorban elképesztően érdekes és kedves karakter.

Negyedikként Papp Inez Hildára és Nagy Danira vár a feladat, hogy a legjobbat hozzák ki magukból a süteménykészítés terén. Mindketten hatalmas közönségkedvencnek számítanak a fiatalabb célcsoport körében. Inez videóiból kiderül, hogy imád sütni így ő hagyományos édességet készít, míg Dani enni szeret, azonban sportos életmódja miatt ő a sütemény laktóz-és cukormentes alternatívájával próbálkozik majd.