2012. október 02.

Ezüstérmes Liberty

Sajtóhírek szerint a globális kábelpiac második helyére húzta fel magát az utóbbi hét esztendőben kötött ügyletekkel a UPC tulajdonosa.

Sajtóhírek szerint a globális kábelpiac második helyére húzta fel magát az utóbbi hét esztendőben kötött ügyletekkel a UPC tulajdonosa.

Ezen időszak alatt mintegy 25 milliárd dollár értékű adás-vételben vett részt – eladóként vagy vevőként - a Liberty Media Inc., amely különösen Európára összpontosította figyelmét. Megítélésük szerint ugyanis az európai fizetőstévé-piac kellően széttöredezett és alulfejlett, ráadásul számos olyan kiadást lehet itt megtakarítani, amelyek nélkül Amerikában nem tudnának meglenni. Ilyen a Walt Disney Co. számos csatornája vagy az ESPN, amelyek csomagba illesztése alaposan megcsappantja a tévészolgáltatók profitját.

Más kérdés, hogy az öreg kontinensen terjeszkedés nem befolyásolta a céget abban, hogy más földrészeken is aktív legyen – például próbálja megszerezni az amerikai Sirius XM Radio Inc. ellenőrzését – írja a Marketwatch.

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.