2012. május 08.

Facebook: nem enged a 96-ból

A felhasználók eddig szabadidejükkel jelezték, mennyit is ér nekik a legnépszerűbb közösségi portál. Most a befektetők következnek.

A felhasználók eddig szabadidejükkel jelezték, mennyit is ér nekik a legnépszerűbb közösségi portál. Most a befektetők következnek.

A Facebook reményei szerint a közelgő tőzsdei részvénykibocsátás 95,9 milliárd dollárra értékeli fel a vállalkozást. Heteken belül megláthatjuk, elérik-e ezt a célt: piaci becslések szerint ennél akár tízmilliárddal is kisebb lehet a cég értéke. Vannak azonban olyan vélekedések is, hogy a cég ennél is többet érhet a befektetők szemében.

Így aztán nem zárható ki, hogy nyolc évvel az alapítás után Mark Zuckerberg cégrészesedése többet ér majd, mint a két Google-alapító egyenkénti vagyona. Az ő saját cégükben meglévő részesedésük értékét jelen áron mintegy 17 milliárd dollárra teszik.

670 millióra bírságolták a Telekomot

4 órája

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy a Magyar Telekom megtévesztette a fogyasztókat 0 Ft-os vagy kedvezményes készülékárakat reklámozó kampányaival - írják a közleményükben.

Változatlan bevételre számít az idén a Magyar Telekom

5 órája

Nagyjából változatlan árbevételre számít a Magyar Telekom idén és jövőre - mondta Szabó János, a Magyar Telekom gazdasági vezérigazgató-helyettese a cég éves eredményeit értékelő sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.