2011. augusztus 11.

Facebook-oldalon dolgozik a Traffic BTL

A Garnier közösségi oldalon való megjelenését támogatta az ügynökség.

A Garnier közösségi oldalon való megjelenését támogatta az ügynökség.

Idén június közepén indult a Garnier Hungary Facebook-oldala, amely mostanra több mint 9 ezer rajongónál jár. A fanpage aktivációs stratégiáján, megtervezésén és a folyamatos koordináción a Traffic BTL dolgozik. A L'Oréal márkáját emellett a Factory mint kreatív ügynökség támogatta, a Fastbridge pedig a kapcsolódó hirdetésekért felelt.

A Garnier a Facebookon főleg a 18-35 éves korosztályt kívánja elérni, ezért elsősorban a Garnier Mineral dezodorokra és a Fructis termékcsaládra fókuszál a nyár folyamán. Ezek kommunikációjában a szépségápolás mellett a sport, a természet és a kultúra is fókuszba kerül. A Facebook oldalon integrált YouTube-csatorna és nyereményjáték alkalmazás is elérhető.

"A Facebook jelenleg az egyik legdirektebb kommunikációs eszköz a piacon, így a Garnier márka hazai közösségimédia-jelenlétéhez olyan oldalt fejlesztettünk, amely modern funkciókkal és a márkához kapcsolódó érdekes tartalmakkal várja a rajongókat. Az oldalon augusztus 1-jétől minden héten megszavaztatjuk a rajongókkal azt a szépségápolási kategóriát, amellyel leginkább szeretnének megismerkedni, olyan információkat is megosztva velük a Garnier termékekről, amelyek egy TV reklám révén nem feltétlenül tudatosulnak bennük" - mondta el Fáth Ákos, a Traffic igazgatója.