2013. február 14.

Februárban ismét Hirdetői Klub

Folytatódik az IAB ügyféloldali szakembereket tömörítő programja.

Folytatódik az IAB ügyféloldali szakembereket tömörítő programja.

Február 21-én ismét összeül az IAB Hirdetői Klub, amely az ügyféloldali szakemberek számára kíván lehetőséget biztosítani az együttgondolkodásra, illetve az online piacot illető konkrét javaslataik megfogalmazására, megvitatására - közölték.

A Klub eddig egyszer ült össze, a második alkalommal Tóth Gergely (Heineken) és Juhász Tibor (Procter & Gamble) mutatja be és ajánlja elfogadásra az IAB Hirdetői Klub manifesztóját. Emellett Transzparencia? Ki fizesse az ügynökségeket: a hirdető vagy a médiatulajdonos? címmel tartanak beszélgetést, melyen az ügynökségi oldalt Gulyás János (MEC), Szabó Erik (CarnationGroup) és a kirowski Isobar képviselője képviselik.

Somogyi Endre, az IAB Hungary ügyvezető igazgatója elmondta: minden olyan hirdető számára nyitott a klubban való részvétel, "akik számára fontos vállalatuk digitális kommunikációjának a fejlődése".

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.