2013. február 14.

Februárban ismét Hirdetői Klub

Folytatódik az IAB ügyféloldali szakembereket tömörítő programja.

Folytatódik az IAB ügyféloldali szakembereket tömörítő programja.

Február 21-én ismét összeül az IAB Hirdetői Klub, amely az ügyféloldali szakemberek számára kíván lehetőséget biztosítani az együttgondolkodásra, illetve az online piacot illető konkrét javaslataik megfogalmazására, megvitatására - közölték.

A Klub eddig egyszer ült össze, a második alkalommal Tóth Gergely (Heineken) és Juhász Tibor (Procter & Gamble) mutatja be és ajánlja elfogadásra az IAB Hirdetői Klub manifesztóját. Emellett Transzparencia? Ki fizesse az ügynökségeket: a hirdető vagy a médiatulajdonos? címmel tartanak beszélgetést, melyen az ügynökségi oldalt Gulyás János (MEC), Szabó Erik (CarnationGroup) és a kirowski Isobar képviselője képviselik.

Somogyi Endre, az IAB Hungary ügyvezető igazgatója elmondta: minden olyan hirdető számára nyitott a klubban való részvétel, "akik számára fontos vállalatuk digitális kommunikációjának a fejlődése".

A láthatatlan árucikk, amit mindennap használunk

15 órája

Vannak piacok, ahol többek között áram is kapható. Persze nem a zöldségpiacokhoz hasonló helyek ezek, hanem tőzsdei felületek. De vajon hogyan alakult ki a villamos energia kereskedelme? (x)