2018. február 26.

Februárban karácsony?

Karácsonykor hirdetett közös nyereményjátékot a dm és a FIAT, a nyertes februárban gördülhetett haza új FIAT 500L típusú autójával.

A karácsonyi nyereményjátékra 4435 vásárló regisztrált, a legtöbben Budapestről próbáltak szerencsét, 2541-en, a képzeletbeli dobogó második fokán Pest megye áll 962 jelentkezővel, majd Baranya megye vásárlói folytatják a sort 648 regisztrálóval. A szerencse végül egy Zala megyei játékosnak kedvezett.

A FIAT kulcsait Péter Gábor, a márka termék és marketing menedzsere adta át Budaörsön, a dm részéről Csuka Krisztina klasszikus és online marketing csoportvezető gratulált a nyertesnek.

A szerencsés nyertes

„Azt gondoljuk, hogy az 500L modellünk a legideálisabb a dm célközönsége számára, így bízunk benne, hogy a szerencsés nyertes valóban megtalálja benne a számítását” – hangsúlyozta Péter Gábor.

„Karácsonykor a dm saját márkás termékcsomagjai kedvelt ajándékok, játékunk egyik főszereplői is ezek a termékek voltak. A dm szereti időről időre meglepni a vásárlókat egy-egy különleges nyereménnyel, hogy érezzék, fontosak számunkra” – mondta el Kanyó Roland, a dm marketing és PR menedzsere.