2016. július 07.

Fejleszti keresőjét a Pinterest

A közösségi hálózat a hirdetők számára kulcsszó- és képalapú keresési lehetőségeket kínál.

Az idén vagy jövőre nyilvános részvénykibocsátásra készülő közösségi hálózat számos lépést tett a hirdetési bevételek növelésére. Az új célzási eszközök és a látogatások és az offline eladások összekötése után most a keresőmotorjukhoz is korlátozott hozzáférést biztosítanak a hirdetőknek.

„Korábban sosem beszéltünk keresőmarketing-cégekkel vagy ügynökségekkel, senkivel, aki keresési találatokat vásárol, holott a felhasználóink havonta több mint kétmilliárd keresést indítanak” – mondja Jon Kaplan, a nemzetközi értékesítésért felelős vezető. „Amit tervezünk, az innovatív lesz formátum és célzás szempontjából is, és kihasználja majd a nálunk indított keresések digitális jellegét” – teszi hozzá.

Emellett az e-kereskedelmi oldalakra mutató közvetlen hivatkozások elhelyezését is tervezik, a célzási lehetőségeket pedig az Acxiommal és az Epsilonnal együttműködve finomítanák tovább.

Egy további várható újítás a kamera-keresési technológia. Ha valaki képet készít valamiről, azt hasonlóságokat keresve összevetheti a Pinterest 75 milliárd fotójával.

(Forrás: Warc)

Magyarországon startol az UNICEF új programja

10 órája

A Youth Challenge egyfajta „szociális start-up”, amely hátrányos helyzetű fiatalok csoportjait vonja be abba, hogy dolgozzanak ki innovatív megoldásokat az őket leginkább foglalkoztató problémákra.