2016. szeptember 08.

Fejlesztő játékokkal segített a Femina.hu

Lezajlott a Femina.hu és a Pölöskei Szörp közös jótékonysági ovicsinosító akciója, aminek a legjobban most a jászberényi Maci Alapítványi Óvoda Csibe csoportja örül.

A Femina.hu először 2014-ben írta ki jótékonysági pályázatát, akkor az ovitündérek felhívására rengeteg óvoda jelentkezett, és a céges csapatépítésként szervezett ovifelújítás nagy sikert aratott. Idén a kezdeményezéshez csatlakozott a Pölöskei Szörp is.

A felhívás nem csupán a Femina.hu-n, hanem a Pölöskei Szörp termékein is megjelent, így a két brand egymást erősítve ért el még szélesebb közönséget. A felhívásra érkezett több mint 120 pályázat közül a Femina.hu olvasói szavazták meg, hogy idén a jászberényi Maci Alapítványi Óvoda Csibe csoportját varázsolják szebbé az ovitündérek, ahova halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek járnak.

A felújításról készült videó ezen a linken tekinthető meg.

A pályázatot több mint 16 000 alkalommal nyitották meg, a szavazási időszak 2 hete alatt, pedig több mint 42 000 megtekintés volt a szavazati oldalon. A támogató kampány a felhívó és a szavazási szakaszt együttvéve körülbelül 2 millió alkalommal jelent meg.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.