2016. szeptember 08.

Fejlesztő játékokkal segített a Femina.hu

Lezajlott a Femina.hu és a Pölöskei Szörp közös jótékonysági ovicsinosító akciója, aminek a legjobban most a jászberényi Maci Alapítványi Óvoda Csibe csoportja örül.

A Femina.hu először 2014-ben írta ki jótékonysági pályázatát, akkor az ovitündérek felhívására rengeteg óvoda jelentkezett, és a céges csapatépítésként szervezett ovifelújítás nagy sikert aratott. Idén a kezdeményezéshez csatlakozott a Pölöskei Szörp is.

A felhívás nem csupán a Femina.hu-n, hanem a Pölöskei Szörp termékein is megjelent, így a két brand egymást erősítve ért el még szélesebb közönséget. A felhívásra érkezett több mint 120 pályázat közül a Femina.hu olvasói szavazták meg, hogy idén a jászberényi Maci Alapítványi Óvoda Csibe csoportját varázsolják szebbé az ovitündérek, ahova halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek járnak.

A felújításról készült videó ezen a linken tekinthető meg.

A pályázatot több mint 16 000 alkalommal nyitották meg, a szavazási időszak 2 hete alatt, pedig több mint 42 000 megtekintés volt a szavazati oldalon. A támogató kampány a felhívó és a szavazási szakaszt együttvéve körülbelül 2 millió alkalommal jelent meg.