2014. május 09.

Feladta az Omnicom-Publicis

Túlságosan sokáig húzódott az egyesülési folyamat, és a felmerülő nehézségek már aláásták a felek érdekeit.

Túlságosan sokáig húzódott az egyesülési folyamat, és a felmerülő nehézségek már aláásták a felek érdekeit, ezért egyhangúlag elálltak a két cég összeolvadásától.

A Publicis Groupe S.A. és az Omnicom Group Inc. május 8-án közös nyilatkozatban jelentette be, hogy elállnak a két cég tervezett egyesülésétől, mert a tranzakció útjában álló akadályok elbontását nem látják ésszerű időn belül megoldhatónak. A felek minden, egymással szembeni követeléstől eltekintenek az ügylettel kapcsolatban, és fizetési kötelezettségük sem keletkezik egymás felé – írják az Omnicom közleményében.

A döntést egyhangúlag jóváhagyta a Publicis csoport igazgatósága és felügyelőbizottsága, valamint az Omnicom igazgatótanácsa is. Maurice Lévy, Pubicis elnök-vezérigazgató és John Wren, Omnicom elnök-vezérigazgató közös nyilatkozatukban hangsúlyozták, hogy a még megoldatlan kihívások és a lassú előrehaladás következtében olyan szintű bizonytalanság állt elő, amely mindkét fél, valamint az alkalmazottak, az ügyfelek és a részvényesek érdekeivel ellentétes volt. A közlemény értelmében a felek versenytársak maradnak, de továbbra is nagy tisztelettel tekintenek egymásra.

Sportkavalkád a Téli Sportválasztón

2 napja

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban, így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat.

Óránként 6 káreset történt az ünnepek alatt

2 napja

December 24. és január 1. között közel 1400 kárt jelentettek a Generali Biztosítónál összesen közel 250 millió forint értékben, ami naponta átlagosan 155, illetve óránként 6 káresetet jelent.