2017. május 23.

Felébredt téli álmából a Beachegg

Strandok, fürdők, hotelek, kempingek jelentkezését várja a csúcstechnológiás magyar értékmegőrző.

A tavalyi év egyik legizgalmasabb magyar találmánya a Beachegg idén nyáron teljesen megújulva ébred fel téli álmából. A könnyebb, hangosabb, tömeges gyártásra alkalmas prototípust idén nyáron bárki élesben tesztelheti. Az új széria - a tavalyi sikereket megismételve - a bécsi Pioneers legjobbjai között debütál.

A tavaly megismert, strandi lopások kivédésére szolgáló magyar strandtojás története csak most kezdődik el igazán. Az elmúlt fél év során végképp bizonyságot nyert, hogy mind a hazai, mind a nemzetközi strandokon magas a viszonteladói kereslet a dizájn-széf nyújtotta biztonsági szolgáltatásra. Az alkotók legfrisebb piackutatásából kiderül, hogy Magyarország több, mint háromszáz strandja közül 91 lenne nyitott a Beachegg befogadására, és az óriási nemzetközi érdeklődésnek köszönhetően okkal feltételezhető, hogy ehhez hasonló, ha nem nagyobb arány várható a nemzetközi turisztikai piacon is.
A korábbi prototípushoz képest a fejlesztői csapat egy olyan új hatvan darabból álló szériát készített el az idei nyárra, ami már akár több ezres darabszámú gyártásra is kiválóan alkalmas. Újra lett tervezve a zármechanika és az elektronika, sikerült csökkenteni a széf súlyát és olyan hangosra cserélni a riasztást, hogy még a legelvetemültebb strandtolvajnak is inába száljon a bátorsága, ha meghallja a visító hangot.

Beachegg

 

Az új szérián felül elkészült a Beachegg helyszíni üzembehelyezéséhez szükséges recepciós pavilon is, ahol a pihenésre vágyó fürdőzők kikölcsönözhetik az egyes széfeket.

„A Beachegg stand megalkotásánál egyrészt a kedvenc, szinte már a védjegyünkké vált, összetéveszthetetlen tojásformára hagyatkoztunk, másrészt számításba vettük, hogy a minden irányból körüljárható forma látványos hirdetési felületet biztosít majd azoknak a leendő partnereinknek, akik szeretnének élni az értékmegőrző szolgáltatásunkkal és saját brandjük szerint feldíszíteni a pavilont.”- mondta el Halmi Gergő, a strandszéf feltalálója.

A júniusi Pioneers Fesztivál után a Beachegg több hazai fürdőhelyen éles tesztelés alá lesz vetve. Jelenleg néhány Budapest és Balaton környéki stranddal folynak a tárgyalások, de az alkotók nyitottak a további megkeresésekre. Ha minden a tervek szerint halad és sikerül a felfokozott nemzetközi érdeklődést szerződésekre váltani, a magyar találmány jövőnyáron már legalább három mediterrán országban is jelen lesz.