2014. február 19.

Felemás horvát T-kép

Odavágott az ország uniós csatlakozása déli szomszédunk legnagyobb távközlési vállalatának, de büszkeségre is van oka a társaságnak.

Odavágott az ország uniós csatlakozása déli szomszédunk legnagyobb távközlési vállalatának, de büszkeségre is van oka a társaságnak.

A 7,04 milliárd kunás (mintegy 920 millió eurós) árbevétel ugyan 6,8 százalékkal alacsonyabb az egy évvel korábbinál, a visszaesés oka azonban például az, hogy az EU tagjaként a korábbinál alacsonyabb roaming- és más tarifákat kellett alkalmaznia a társaságnak. Az 1,44 milliárd kunás nettó profit 15 százalékos csökkenést mutat. Ugyanakkor három százalékkal növekedtek a nem hangalapú, negyedükkel pedig a technológiai bevételek.

A Hrvatski Telekom-nak (T-HT) a négy és negyedmilliós hazai piacon 2,3 millió mobil-, 1,2 millió vonalastelefon-előfizetője volt, 630 ezer szélessávú és 390 ezer tévés ügyfelet tartottak nyilván most közzétett, auditált éves jelentésük szerint.

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.