2016. április 11.

Félezredik adását ünnepli a Maradj talpon

2011-ben indult a vetélkedő, melynek április 12-én az 500. adását láthatják a Duna közszolgálati adón.

A mérföldkövet egy „vigaszágas” különkiadással ünnepli a Maradj talpon!. Olyan tehetséges játékosok szállnak versenybe a 25 milliós fődíjért, akiknek az előző adásokban nem volt szerencséjük. A kérdések ez alkalommal az ötszázas számhoz, neves jubileumokhoz és magához a műsorhoz kapcsolódnak.

„Mindenképpen jó érzés, hogy ilyen sok részt megért a műsor. Természetesen nem lehet megfeledkezni arról, hogy ez egy csapatmunka. Nagyon sok ember kell ahhoz, hogy zökkenőmentesen haladjon a produkció. Ugyanakkor ez egyfajta visszajelzés, hogy valamit jól csinál a műsorvezető is. Úgy érzem, hogy a Maradj talpon!-hoz passzol az egyéniségem, és ez szerintem átjön a képernyőn is” – mondta Gundel takács Gábor műsorvezető.

A vetélkedőben eddig csaknem 4800 játékos tehette próbára tudását, 32 240 kérdés hangzott el. A játékosok összesen több mint 782 millió forintot nyertek, de a tizedik párbajig csak hét kihívó jutott el. A fődíjat eddig mindössze két játékosnak sikerült elnyernie, 85-en pedig mindössze száz forintos nyereménnyel távoztak.

A vetélkedő rendszeresen jelentkezik tematikus különkiadásokkal. Játszottak így már kéményseprők és tűzoltók, műsorvezetők, sportolók, de jegyespárok is vetélkedtek egymással. Idén további különkiadások várhatók, például A Dal 2016 szereplőivel és a labdarúgó Európa-bajnokság apropóján.

Call
Send SMS
Call from mobile
Add to Skype
You'll need Skype CreditFree via Skype