2016. március 03.

Felfrissült a Maximize

A Maximize Médiaügynökség a közelmúltban teljes arculatváltáson esett át, melynek részeként megújult az ügynökség logója és a weboldala is teljesen új megjelenést és tartalmi struktúrát kapott.

A webfejlesztés során a legfőbb célkitűzés egy olyan site létrehozása volt, amely megfelel a mai webdesign trendeknek, emellett pedig részletesen prezentálja az ügynökség portfólióját és klientúráját. A megújult honlap felületének tervezésénél nagy hangsúly kapott a letisztultság és a felhasználóbarát design.

Az új felületen a szakmai tevékenység és ügyfélkör részletes ismertetése mellett havi rendszerességgel osztanak meg saját publikációkat az offline és online média világából. Új funkcióként jelent meg a weboldalon az érdeklődési kör alapú kapcsolatfelvétel lehetősége. A honlapra navigáló látogatók, mint ügyfél, médiatulajdonos, illetve álláskereső írhatnak direkt üzenetet a honlap felületén keresztül, amely jelentősen leegyszerűsíti és felgyorsítja az ügynökség és partnerei közötti kommunikációt.

A Maximize új arculatát és webes felületét teljes egészében a Supermoon és 11R reklámügynökségek fúziójából, idén januárban létrejött Super 11 reklámügynökség tervezte.

Az új weboldal a www.maximize.hu linken érhető el.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

21 órája

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.