Ma, az AI térnyerése idején egyre gyakrabban merül fel a kérdés, mit tud és mit nem tud a mesterséges intelligencia?

Szakértőink segítségével válaszokat keresünk erre és még sok további kérdésre:

• Mennyire érettek és megbízhatóak a legújabb AI rendszerek, mik azok a keretek, amikben jól tudnak működni és üzleti haszonnal kecsegtetnek?

• Mi történik, akkor amikor a vásárló oldalán is felbukkan a mesterséges intelligencia?

• Mit kezd a marketinges a virtuális személyi asszisztenssel?

• Mi történik, amikor AI:AI kommunikáció valósul meg?

• Mit jelent ez a jelenség a marketing számára a következő 5-10 évben?

• Hogyan és mennyire hatékonyan alkalmazhatók a csevegő robotok az üzleti és marketing célok eléréséhez?

A Kutatópont 2018 nyarán végzett kérdőíves kutatását Székely Levente mutatja be, egyben arra is segít válaszolni, hogy mit jelent a mesterséges intelligencia a mai ember számára.

Székely Levente

 

 

1979-ben született Kolozsváron. Szociológus, tanulmányait az ELTE Társadalomtudományi és Bölcsészettudományi Karán valamint a Budapesti Corvinus Egyetemen végezte.
Számos kvalitatív és kvantitatív megközelítésű kutatást vezetett különböző területeken (pl. médiafogyasztás, szerencsejátékok, ifjúság, pénzügyi kultúra, stb.). 2012-ben vette át a nagymintás ifjúságkutatás szakmai irányítását. A 2016-os kutatás eredményeinek részletes feldolgozása folyamatban van, a gyorsjelentések már napvilágot láttak jelentős médiafigyelmet generálva.
Több mint félszáz tudományos publikáció (folyóiratcikkek, könyvfejezetek, jelentések) és kb. ugyanennyi, főként online cikk önálló, vagy társszerzője és számos konferencia-előadást tartott elsősorban az ifjúságügy és az információs társadalom tématerületein.

 

1979-ben született Kolozsváron. Szociológus, tanulmányait az ELTE Társadalomtudományi és Bölcsészettudományi Karán valamint a Budapesti Corvinus Egyetemen végezte.Számos kvalitatív és kvantitatív megközelítésű kutatást vezetett különböző területeken (pl. médiafogyasztás, szerencsejátékok, ifjúság, pénzügyi kultúra, stb.).

2012-ben vette át a nagymintás ifjúságkutatás szakmai irányítását. A 2016-os kutatás eredményeinek részletes feldolgozása folyamatban van, a gyorsjelentések már napvilágot láttak jelentős médiafigyelmet generálva.Több mint félszáz tudományos publikáció (folyóiratcikkek, könyvfejezetek, jelentések) és kb. ugyanennyi, főként online cikk önálló, vagy társszerzője és számos konferencia-előadást tartott elsősorban az ifjúságügy és az információs társadalom tématerületein.

 

Nézze meg Székely Levente teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.

Nap-nap után szenzációs áttörésekről hallunk a Mesterséges Intelligencia kutatás területén, ám nem világos, mi a hírek mögötti valóság. Forradalom vagy csalódás? - Mit tud és mit nem tud a Mesterséges Intelligencia? - kiderül Szabados Levente előadásából.

Szabados Levente

 

˝A tudat a hivatásom˝, előbb Buddhista Teológusként, majd kognitív tudósként és Mesterséges Intelligencia kutatóként foglalkoztam az emberi és gépi megismerés kérdéseivel, startupokban kutatás vezetői és technológiai igazgatói  szerepet töltöttem be, átemelve az MI elméletét az üzleti gyakorlatba. Jelenleg szenior tanácsadóként és oktatóként támogatom az MI megoldások széleskörű adoptációját.

 

Nézze meg Szabados Levente teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.

A kreativitás a miénk, a többit bízzuk a robotokra? - teszi fel a kérdés Harcsa Péter (Talk-A-Bot Kft.), avagy A csetelés evolúciója: az üzenetküldéstől a legfontosabb marketing csatornává válásig.

Harcsa Péter

 

Nézze meg Harcsa Péter teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.

A marketinges munkáját egyre több ponton segíti mesterséges intelligencia. Kampánytervezés és -menedzsment, tartalomelőállítás, marketing automatizáció, 1:1 marketing, profilozás, dinamikus árazás – egy sor terület, amiben már ma is segíthet az AI. De hogyan? Csanda Gergely (KÜRT Akadémia) elárulja.

Csanda Gergely

 

Nézze meg Csanda Gergely teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.

 

Jöjjön el a Digitáliára és halgassa meg az előadóinkat!

A konferenciára itt jelentkezhet,

a részletes programot pedig itt tekintheti meg.

 

Címkék: gazdaság digitália AI