2018. február 08.

Felkészült már az év legmegosztóbb ünnepére?

Pár hét van már csak Valentin-napig, az év talán legmegosztóbb ünnepéig. Még van ideje megrendelni azt, amire szükséged lehet az ünnepléshez.

Van, aki már Valentin-nap előtt egy hónappal szívecskés konfettiket keresgél a neten, hogy az ünnepnek megfelelően díszítse a gyertyafényes vacsorához megterített asztalt, valaki pedig egyenesen utálja ezt a napot. Bármelyik csapatot is erősíti, valahogy elkerülhetetlen, hogy foglalkozzon vele.

Párja már egész biztosan titkos jelekkel próbálja a tudtára adni, hogy mire vágyik. Önnek mindössze annyi a dolga van, hogy figyel a hasonló, félreérthetetlen jelzésekre. „Oh, már alig van a kedvenc parfümömből. Bárcsak valaki meglepne egy újjal!” - például egy ilyenre.

Szerencsére már nem kell órákig rostokolnia kétségbe esetten egy drogéria polcai előtt, ugyanis pár kattintással beszerezhet mindent az eMAGról. Sokan ragaszkodnak kedvenc illatukhoz, így ha a párja is ilyen, érdemes azzal meglepni, ami már bevált neki. Ha nem, akkor próbálkozhat a legkedveltebb parfümökkel, például a Calvin Klein Euphoria illatával.

Az ajándék akkor igazán jó, ha személyre szóló. Mindenkinek jól esik, ha szerettei egy-egy jól eltalált apró ajándékkal tanúbizonyságot tesznek arról, hogy figyelnek rá. Ez az, amit nem lehet megfizetni, amit egyetlen drága ajándék sem pótol. Bár a szerelmes idézetekkel díszített válogatás magnókazetták felett már eljárt az idő, nem szabad az ötletet rögtön a kukába dobni. Válassza ki azokat a zeneszámokat, amik jelentőséggel bírnak számukra, és állítson össze belőle egy személyre szóló lejátszási listát kedvesének. Hidegebb napokon különösen jól esik a szép emlékekről együtt nosztalgiázni. A lista mellé ajándékozhat egy szép fülhallgatót is.

Természetesen nem érdemes megfeledkezni a klasszikus ajándékokról sem. A kézzel írott képeslap, a virág és a bonbon a legapróbb meglepetéseket is jól kiegészíti, akárcsak az illatos masszázsolaj, ami segít megalapozni a hangulatot.

Akkor sem kell csüggednie, ha jelenleg nincs kivel megünnepnie a Valentin-napot. Épp itt az ideje, hogy magára koncentrálj egy kicsit. Vezesse le a feszültséget egy kis squashsal. Fontos, hogy ehhez a sporthoz jó cipőt és minőségi ütőt válasz. Ha inkább a pihenés mellett döntene, emelje mesterfokra a mozi élményt saját otthonában. Az eMAG kínálatában több száz televízió és projektor, valamint házimozi rendszer közül válogathat. Használd ki a lehetőséget, mert elképzelhető, hogy jövőre már nem lesz alkalma asztalra feltett lábbal meccset nézni vagy videojátékozni Valentin-napon.

Magyarországon startol az UNICEF új programja

3 órája

A Youth Challenge egyfajta „szociális start-up”, amely hátrányos helyzetű fiatalok csoportjait vonja be abba, hogy dolgozzanak ki innovatív megoldásokat az őket leginkább foglalkoztató problémákra.