2017. július 04.

Felrázza a SAKKOM az elektrotechnikai piacot

Pr ügynökséget választott a Phoenix Contact.

A nemzetközi hátterű Phoenix Contact magyarországi leányvállalata 1993 óta teszi elérhetővé a magyar piaci szereplők számára legfrissebb elektrotechnikai és ipari automatizáláshoz kapcsolódó fejlesztéseit. A műszaki területen jól ismert vállalat a SAKKOM Interaktívot választotta partnerként szélesebb körben való bemutatkozásához.

Az ügynökség digitális és pr fronton elért eredményeivel hívta fel magára a Phoenix Contact képviselőinek figyelmét, közvetlen megkeresés útján született meg az együttműködés.

„Az elektrotechnikai területen elért innovációkra nagyon büszkék vagyunk, szakmai berkeken belül a piac ismert és jelentős szereplőjeként vagyunk jelen. Azonban szerettünk volna egy olyan profi partnerrel együtt dolgozni, aki elért sikereinket és eredményeinket szélesebb közönséggel is képes megismertetni. A SAKKOM-mal való egyeztetés során első pillanattól szimpatikus volt az ügyfélkezelés színvonala és rugalmassága, emellett rendkívül gyorsan alkalmazkodtak ehhez a számukra új, speciális területhez” – mondta Pálos Gábor, a Phoenix Contact magyarországi képviseletének vezetője.

Az ügynökség a márka közösségi kommunikációjának menedzseléséért és sajtókommunikációjáért felel a vállalat legújabb fejlesztéseinek középpontba állításával.

„A pr stratégia kialakítása során az eredményorientált ötleteket, jól célozható eszközöket részesítettük előnyben a terület speciális jellegéből adódóan. Az újszerű megközelítések nyitott fülekre találtak, ami számunkra is mindig plusz motivációt jelent az eredményes együttműködéshez” – fűzte hozzá Kolma Kornél, a SAKKOM Interaktív ügyvezetője.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.