2011. december 13.

Felülvizsgálja médiamegbízását a Unilever

A globális felülvizsgálat 3 milliárdos költést érint éves szinten, s többek között a megváltozott marketingstratégia indokolja.

A globális felülvizsgálat 3 milliárdos költést érint éves szinten, s többek között a megváltozott marketingstratégia indokolja.

Felülvizsgálja globális médiatervezési és -vásárlási megbízását a Unilever - írja a MediaWeek. Az FMCG óriás éves szinten 3 milliárd dollárt költ. A felülvizsgálatot több folyamat indukálta: egyfelől a Unilever azon stratégiai célkitűzése, hogy 2020-ra megduplázza a forgalmát, s közben csökkentse az általa gyakorolt környezeti hatást; másfelől az új marketingstratégia.

A többek között a Knorr, Lipton, Cif és Hellmann's márkákat birtokló cég mind a négy lényegi temrékkategóriáját vizsgálja most, olyan kulcspiacokon, mint az Egyesült Királyság, Észak-Amerika, Franciaország, Németország, Spanyolország, Oroszország, India és Kína.

A megbízást számos helyen, így például a brit piacon a MindShare kezeli, míg például Kínában és régiónkban a PHD látja el a kapcsolódó médiatevrezési - és médiavásárlási feladatokat. A hírek szerint mindkét médiaügynökség meghívást kapott a tenderre.

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.