2019. szeptember 18.

Fenntartható Beszállítói Díjjal jutalmazta a Magyar Telekom a Wavemakert

A Wavemaker egyetlen ügynökségként nyerte el a Magyar Telekom Fenntartható Beszállítói Díját. A telekommunikációs vállalat beszállítói körének legjobb 3 képviselőjét díjazza az elismeréssel.

Fenntartható Beszállítónak minősítette médiaügynökségét, a Wavemakert a Magyar Telekom.

A vállalat számára fontos a korrupció elleni fellépés és az etikus magatartás, ezért partnereitől is elvárja, hogy megfeleljenek a gazdasági, környezetvédelmi, társadalmi területeket és a beszerzési folyamatokat érintő kritériumoknak.

A telekommunikációs óriás komplex szempontok szerint minden évben auditálja üzletfelei tevékenységét, emellett az értékelésben külön figyelmet kap, hogy a beszállítók saját partnereiktől is elvárják-e bizonyos fenntarthatósági irányelvek teljesülését. A vállalat a különböző szegmensekben legjobb eredményt elérő TOP3 partnert jutalmazza az elismeréssel.

A Wavemaker folyamatosan arra törekszik, hogy egyre nagyobb mértékben a vállalati kultúra részévé váljon a fenntartható magatartás. A WPP ügynökségi holding tagjaként idén vállalást tett arra is, hogy 2020-ig megszünteti az egyszer használatos műanyagok alkalmazását az irodában. Ennek érdekében egy külön bizottságot hívott életre, amelynek tagjai a későbbiekben is aktívan támogatják a fenntarthatósági célok belső kommunikációját és megvalósítását.

Megalakult a People Group

7 órája

Új integrált ügynökségi csoport jött létre People Group néven, melynek tagjai között szerepel az 1080p reklámügynökség, a 1080pR pr-ügynökség, az UP Advertising és az ArtMedia is - írja a mmonline.hu.