2012. augusztus 15.

Fenntarthatósági fotópályázat a Magyar Telekomtól

Arra buzdítja a pályázókat a telekommunikációs cég, hogy mutassák meg, min kellene változtatni az élhetőbb jövő érdekében.

Arra buzdítja a pályázókat a telekommunikációs cég, hogy mutassák meg, min kellene változtatni az élhetőbb jövő érdekében.

Jövő-Kép címmel hirdet fenntarthatósági fotópályázatot a Magyar Telekom, 2010 decemberében indult hello holnap! kezdeményezése keretében. A szívesen és rendszeresen fotózókat kívánják arra buzdítani, hogy alkotásaikkal mutassák meg, mely dolgokon kellene változtatni az élhetőbb jövőért.

Négy tagú szakmai zsűri értékeli a beküldött fotókat. Ezt Szomolányi Katalin, fenntarthatósági szakember; Stiller Ákos, a HVG sajtóriportere; Kenczler Márton, art director és Németh Szabolcs, fotós alkotja.

A legjobbak mobilkommunikációs eszközöket, fődíjként egy skóciai fotós túrát nyerhetnek, emellett a három legjobb megjelenési lehetőséget kap a HVG-ben. A pályázatra 2012. augusztus 3. és szeptember 6. között lehet nevezni, a hello holnap! Facebook oldalra feltöltött pályaművekkel.

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.