2016. augusztus 10.

Fesztivál-hangulat az óbudai Auchanban

A Sziget Fesztivál ideje alatt speciális fesztiváltermékekkel és szolgáltatásokkal készül az áruház.

A Sziget ideje alatt, augusztus 17-ig igazi fesztivál-hangulatot teremt az Auchan óbudai áruházában, és idén is bővített, a fesztiválozók igényeire szabott termékekkel és szolgáltatásokkal várja vásárlóit. Az áruház ebben a kiemelt időszakban csaknem az átlagos napi forgalom duplájára, naponta körülbelül 16-17 ezer vásárlóra számít, a zavartalan kiszolgálás érdekében megemelt számú munkaerő áll a betérők rendelkezésére.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a legkeresettebb termékek ez idő alatt a kézi vízpermetezők, horgászszékek, sátrak, matracok és a polifoam, melyből több mint 1000 darabot értékesít ilyenkor az áruház. Az Auchan nagy hangsúlyt helyez a sátorozás további kiegészítőire is, így a fesztiválozók több féle kispárna, pléd és hálózsák közül válogathatnak majd. Szintén sok fesztiválozó keresi a különféle szeszesitalokat, chipseket, kekszeket, vitaminokat, illetve a gyorsételeket és hidegkonyhai termékeket, szendvicseket is. Emellett az áruház szélesebb grillkínálattal, napi menükkel várja a fesztiválozókat.

A Sziget ideje alatt kalapokból, sapkákból, papucsokból egyéb kiegészítőkből és napszemüvegekből készül szélesebb választékkal az Auchan Óbuda, emellett idén többféle változatból álló övtáska kínálattal is hozzájárul a gondtalan szórakozáshoz. Természetesen az esetleges rossz időre is gondol az áruház, így gumicsizma és esőkabát is megtalálható lesz a polcokon.

Idén is lesznek az áruház területén akkumulátor töltőállomások, ahol a vásárlás ideje alatt mobileszközeiket tölthetik az áruházba betérők. Benépesül a parkoló is: többek között street-food és hideg fröccsöt kínáló kitelepülések várják a megfáradt bulizókat, emellett párakapuk, árnyékot biztosító óriás sátor, információs pontok, mobil toalettek és csomagmegőrzők állnak majd a vásárlók rendelkezésére.

Az Auchan Óbuda a megszokott nyitvatartással várja a vásárlókat. Azok, akik pedig még nem vették meg a belépőjüket a fesztiválra, a 19 magyarországi Auchan áruházban még megtehetik, ahol napi jegyeket is értékesítenek még a készlet erejéig.