2018. augusztus 21.

Fesztiválózóból adományozó

Fesztiválsiker lett az Út a Mosolyért Alapítvány kezdeményezése.

Az Út a Mosolyért Alapítvány adományozó kampányának, a „Megérteni. Elfogadni. Segíteni.” célja, hogy közel hozza és megismertesse a fesztiválozókkal az autizmust, valamint, hogy az Autisták Országos Szövetségével összefogva létrehozza Magyarország első Autista Krízis Házát és Oktatási Központját.

A Telekom VOLT Fesztivál, majd a Balaton Sound után a Szigeten is arra buzdította az Út a Mosolyért Alapítvány a fesztiválozókat, hogy a Mosoly útja végén kihelyezett Mosoly falon küldjenek egy-egy kedves üzenetet az autizmussal élő társaiknak, valamint, hogy készítsenek fotót is a különleges Instagram kerettel, amit a #fesztiválozzamosolyért hashtag-gel oszthattak meg közösségi média felületeiken. A MOL pedig minden hashtag után 100 Ft-tal támogatja az alapítvány célkitűzését.

Gubcsó Balázs, az alapítvány kuratóriumi tagja elmondta: „Az előző két fesztiválon is nagy öröm volt látni, milyen sok fiatalt szólíthattunk meg, hogy milyen szívesen álltak a fesztiválozók a jó ügy mellé. A Szigeten pedig még nagyobb nyitottsággal találkozhattunk, aminek köszönhetően megdupláztuk hashtag-es támogatóink számát.”

A „Megérteni. Elfogadni. Segíteni.” kampány a Strand Fesztiválon zárja a nyarat.