2015. szeptember 21.

Fiatal kreatívok pályázatát várják

A Golden Drum reklámfesztivál, a UPC és a Carbon Group Communication pályázatot írt ki 30 év alatti kreatívok számára.

A Young Drummers Competition a mobileszközök addiktív veszélyére kívánja felhívni a figyelmét olyan 14-16 éves fiataloknak, akik az elmagányosodás és a túlzott függőség jeleit észlelik magukon a mobilhasználattal kapcsolatosan.

Magyarországon az év eleje óta immár mobilszolgáltatást is kínáló UPC állt a kezdeményezés mellé. A UPC tisztában van azzal, hogy a digitális világhoz való korlátlan hozzáférés előnyei mellett léteznek ebből fakadó veszélyek is, így fontosnak tartja, hogy ügyfelei, és főképpen a fiatalabb generációk tagjainak figyelmét felhívja a túlzott mobilhasználat és függőség kialakulásának lehetőségére. A Young Drummers Competition kiváló alkalom arra, hogy ezek az üzenetek kreatív eszközökkel érjenek célba.

A versenyt megnyerő „Young Drummer” kiutazhat a szlovéniai Portorozsban megrendezésre kerülő Golden Drum reklámfesztiválra, a szervezők fizetik az utazását és a szállását, valamint további publicitást biztosítanak a győztes pályamunka számára.

A zsűri tagjai:

  • Ádám Boglárka, UPC
  • Török Diána, Médiapiac
  • Nagy Bálint, IBS
  • Gosztonyi Csaba, Carbon Group Communication (Golden Drum magyarországi nagykövet)

A pályázat leadási határideje: 2015. október 2.

További részletek a csatolt versenykiírásban találhatóak.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.