2017. június 16.

Fiatal tehetségeket támogat a UPC Direct

A tehetséggondozó programok során a gyerekeknek lehetőségük adódik készségeik tovább fejlesztésére a művészetek, az IT és természettudományok területein.

Megkezdte együttműködését a UPC Direct és a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány, amelynek célja, hogy megfelelő oktatással és programokkal segítse a hátrányos helyzetű tehetséges gyerekeket.

„Az elmúlt években számos alapítvánnyal dolgoztunk együtt, most azonban egy szorosabb, hosszú távú kapcsolatot szeretnénk kialakítani” – mondta az együttműködésről Michael Lee a a UPC Direct ügyvezető igazgatója.

A projektek alkalmával a gyerekeknek lehetőségük van tehetségük kibontakoztatásán túl önismeretük és magabiztosságuk fejlesztésére is, ami kulcsfontosságú egy ilyen program során, hiszen így a későbbiekben önálló, tudatos döntéseket hoznak majd. Ahhoz, hogy a fiatalok elsajátítsák a tehetségük fejlesztéséhez szükséges készségeket és tudást, elengedhetetlen a támogató környezet, valamint az alapítvány munkáját segítő pedagógusok, pszichológusok, és szakemberek közreműködése. Az alapítvány legjelentősebb projektjei a nyári tehetséggondozó táborok, amelyeket tematikus évközi programok és műhelyfoglalkozások egészítenek ki.

 

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.