2019. február 19.

Fiatal úttörő séfeket keres a S.Pellegrino

A márka idén negyedik alkalommal rendezi meg a világ legjobb fiatal séfjeit felkutató nemzetközi versenyét.

A megmérettetés középpontjában ezúttal a tehetségek és inspiráló fogásaik mellett a gasztronómia társadalmi változást hozó ereje áll. A S.Pellegrino Young Chef versenyre február negyedikétől lehet jelentkezni a márka weboldalán.

Napjainkban a gasztronómia hatása egyértelműen túlmutat a konyhai kereteken. A főzés művészetének élvonalbeli szereplői egyre inkább úttörő szerepet töltenek be, és a társadalmi változások eszközeként tekintenek szakmájukra. A S.Pellegrino a kulináris kiválóságok partnereként hisz a gasztronómia társadalmi változást hozó erejében, ezért is hirdeti meg újra a S.Pellegrino Young Chef nemzetközi séfversenyt. A globális kulináris megmérettetés előmozdíjta a fiatal tehetségek gasztronómiai közösséghez való hozzáférését és lehetővé teszi számukra, hogy megmutassák személyes meggyőződésüket a gasztronómia társadalmat befolyásoló erejéről - írják.

“A S.Pellegrino Young Chef negyedik szériája bizonyítja a márka valódi elkötelezettségét a gasztronómia jövője iránt” - mondta Stefano Marini, a Sanpellegrino International Business Unit igazgatója. “A nemzetközi gasztronómiai közösséget a séftehetségek következő generációjának felfedezésével és népszerűsítésével szeretnénk támogatni, és lehetőséget kívánunk adni a séfeknek, hogy kifejezhessék személyes elképzeléseiket a gasztronómia társadalmi változást hozó erejéről.”

A versenyre februártól lehet jelentkezni és idén először a S.Pellegrino Young Chef díjon kívül három díjat is átadnak annak érdekében, hogy minél több fiatal séf mutathassa meg a gasztornómiáról és annak társadalomformáló erejéről alkotott különböző elképzeléseit.