2017. április 12.

Fiatalok karrierjét támogatja az Amway

Programjának elsődleges célja, hogy a fiatalokat megismertesse a karrierépítéshez szükséges legfontosabb kompetenciákkal.

„Ezekre a kompetenciákra van ma szükséged” – ez az AmCham Nyelvi és Karrier Nagykövet Programjának mottója, melyet a szervezet 2011-ben indított útnak. Kétségtelen, hogy ezt az üzenetet a stabil háttérrel és nemzetközi sikerekkel rendelkező vállalatok képviselhetik a leghitelesebben. A program kiemelt figyelmet fordít a nyelvtanulás fontosságára is, hiszen manapság már alapkövetelmény legalább egy idegen nyelv magabiztos ismerete. Az Amway Hungária két éve csatlakozott a programhoz, hogy tapasztalatokkal, hasznos tanácsokkal segítse a fiatalokat a karrierépítésben. Emellett közel 100 diákot látott már vendégül a budapesti irodában, akik bepillantást nyerhettek egy sikeres nemzetközi szervezet mindennapi működésébe.

A Petőfi Sándor Gimnázium volt az ötödik intézmény, melynek diákjai meghívást kaptak az Amway székházba. A fiatalok megismerhették a Magyarországon 25 éve működő vállalat felépítését, működését, a munkatársak karrierútját. A diákok a látogatás alkalmával a kétnyelvű munkahelyi környezet mindennapi kihívásaival találkozhattak, és élesben is tesztelhették angol nyelvtudásukat.

„Az Amway fontosnak tartja, hogy a fiatalok gyakorlatias, a mindennapi életben hasznosítható tudásra tegyenek szert, amely megkönnyíti munkaerőpiaci elhelyezkedésüket, és hozzájárul ahhoz is, hogy sikeresek legyenek életük minden területén. Örömmel csatlakoztunk az AmCham Nyelvi és Karrier programhoz, fantasztikus érzés látni a diákok érdeklődését és azt, ahogy egy-egy iskola- vagy irodalátogatás után még nyitottabbá válnak. Remélem, még nagyon sok fiatalnak segíthetünk tapasztalataink átadásával” – mondta Törőcsik Dalma, az Amway Hungária vállalati kapcsolatokért felelős vezetője.

A Lidl 210 tonnával csökkenti műanyag-felhasználását

1 napja

A már bejelentett intézkedések mellett csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával.