2016. április 28.

Fiatalokat célzó mediátor platform indult

A múlt héten indította útjára az Iskolamarketing Sociallist elnevezésű platformját.

A Sociallist több száz, elsősorban a 16-25 évesek által kedvelt Instagram, Facebook, YouTube és Twitter oldal bloggereivel, szerkesztőivel működik együtt oly módon, hogy a nyers márkaüzeneteket a bloggerek segítségével a fiatal közönség számára is könnyen fogyasztható organikus tartalommá konvertálja.

„Nagyon hasznos, hogy ma már itthon is van olyan a márkák és a bloggerek közt lévő mediátor platform, amely jól ismeri mind a márka, mind a blogger igényeit, és ami a legfontosabb, hogy beszéli a „nyelvünket”. Ez sokat segít, mert az ő segítségükkel minket is bevonva a „márkázott” tartalomgyártásba, sokkal könnyebben tehetjük a saját felületeinken beszédtémává a brandeket, termékeket, szolgáltatásokat” – magyarázta Istvánffy Emma, akit a Teen Vogue a világ Top 100 fiatal divatbloggere közé válaszott.

A szolgálatatás indításához készített Kreatív/Iskolamarketing - Fiatalok médiahasználat és életstílus kutatásának eredményeit infografikán foglalták össze:

Mentes gasztrofesztivált rendeznek Budapesten

1 napja

Minden ételallergiás szabadon és bátran kóstolhatja meg a számára legizgalmasabb gasztronómiai újításokat és kedvenc ételeit egy különleges kétnapos fesztiválon 2019. február 23-án és 24-én Budapesten.