2017. szeptember 20.

Fiatalokat tanít vezetni a Ford

A kampányban részt vett Csobot Adél, Miskovits Marci és Szirmai Gergő is.

A Ford Driving Skills for Life programot 2003-ban az USA-ban, az amerikai közlekedési hatóság az AA és a ROSPA együttműködésével indította el a Ford Motor Company Alapítvány. Mostanra pedig 40 országban tartanak sikeres tréningeket világszerte, és összesen több mint 1000000 fiatal számára biztosítottak gyakorlati képzést.

„Büszkék vagyunk arra, hogy a programban idén először Magyarországon is, több, mint 570 fiatal vehetett rész a gyakorlati, vezetés orientált ingyenes képzésen, ahol reméljük megtapasztalták, hogy „Jól vezetni cool!" – mondta el Györke Orsolya, a Ford DSFL program managere.

A Ford Driving Skills for Life program alapvető célja, hogy olyan új tapasztalatokat és információkat adjon át a friss jogosítvánnyal vezető autósoknak, amiket nem kaphattak meg a gépjárművezető-képző alaptanfolyamokon.

Ford Driving Skills for Life

A fiataloknak szóló programot a Ford a fiatalok által kedvelt és követett fiatal celebekkel népszerűsítette. A kampányban részt vett Csobot Adél énekesnő, Miskovits Marci TV2-es műsorvezető és Szirmai Gergő magyar videóblogger, filmkritikus is, sőt a hétfői napon a Ford DSFL vendége volt a Ford Mustang magyarországi nagykövete, Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó is.