2017. augusztus 07.

Filmfesztivált támogat a Lexus

A Velencei Fesztiválon a Lexus központi attrakciója a Biennálé Teraszon felépített Lexus Lounge lesz.

A japán prémium autógyártó már évek óta demonstrálja kötődését a film világához. 2013-ban például a luxusautó márka útjára indította a Lexus Rövidfilmek sorozatot, amelynek célja, hogy támogassa és ösztönözze a tehetséges filmkészítők új generációját, egyedülálló lehetőséget kínálva a feltörekvő rendezők és forgatókönyvírók számára, akik együtt dolgozhatnak a híres Weinstein Company filmstúdióval, amely segít alkotásaik elkészítésében és nemzetközi bemutatásában.

Az autómárka ugyanakkor nem marad távol a szuperprodukciók támogatásától sem: néhány hete volt a Valerian és az ezer bolygó városa című Luc Besson sci-fi premierje, amelyben egy Lexus űrhajót láthatott a közönség, a Lexus népszerű SUV-ja, az RX is feltűnt a Transformers: Az utolsó lovagban, miközben bejelentésre került, hogy a márka új szupersportkupéját, az LC-t a Fekete Párduc című Marvel eposzban láthatjuk majd viszont.

Ez ugyanakkor az első alkalom, hogy a Lexus a fő támogatója a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválnak, ami augusztus 30. és szeptember 7. között zajlik majd.

“Büszkék vagyunk rá, hogy részesei lehetünk egy ilyen neves eseménynek, amelyre kilenc napon át az egész világ odafigyel” – fogalmaz Luigi Lucà, a Lexus Italy igazgatója. “A Lexus és a mozi világa közt számos hasonlóság van. Ahogyan a színészek és a rendezők, úgy mi is nap mint nap arra törekszünk, hogy javítsuk és finomítsuk mindazt, amit teszünk, és hogy a stílus, az elegancia és az apró részletekre is kiterjedő figyelem elegyítésével érzelmeket közvetítsünk és lenyűgöző élményeket teremtsünk.”

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.