2017. november 16.

Fintech együttműködést jelentett be a MagNet

A Koin kiadáskövető alkalmazást a bank ügyfelei egyszerűen szinkronizálhatják saját NetBank fiókjukkal.

A Koin az egyik legsikeresebb hazai kiadáskövető alkalmazás, mely segít a felhasználóknak abban, hogy pénzügyeiket átláthatóbbá tegyék saját maguk számára.

A MagNet ügyfelei, amennyiben úgy döntenek, hogy összekötik az online banki felületüket a Koin fiókjukkal, ez utóbbiban minden manuális rögzítés nélkül, automatikusan láthatják kiadásaikat. Ezzel egyszerűbbé válik a költségek követése, kategorizálása, és jobb pénzügyi tervezésre nyílik lehetőség a felhasználók számára.

A tavasszal elindított a fejlesztői béta tesztek sikeresen lezárultak, november 10-től pedig éles a kapcsolat. Akik szívesen élnének a kiadáskövető által nyújtott előnyökkel, először a NetBank felületen keresztül kell, hogy engedélyezzék a szinkronizációt, ezt követően lehetséges az itt generált összekötő kódot beilleszteni a Koinban.

„Izgalmas időszakot élünk a bankszektorban, hiszen a PSD2-vel új távlatok nyíltak a pénzügyi szolgáltatások terén. Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországon elsőként léptünk erre az útra, és kíváncsian várjuk, hogy még mit hoz a jövő. Mi nyitottan állunk a további együttműködések elé, ha azok a MagNet értékrendjéhez illeszthetők” – mondta Csákay Mátyás, a MagNet Bank IT Vezetője.

Címkék: gazdaság magnet