2017. március 14.

Fizetőalkalmazás a Vodafone-tól

Az EasyRider alkalmazás lehetővé teszi, hogy SMS költség nélkül vásároljunk autópálya-matricát vagy indítsunk parkolást az egész ország területén.

A Vodafone Easy Rider jelenleg az egyetlen olyan alkalmazás, amely a parkolás és autópálya matrica vásárlásokat mobilinternet segítségével bonyolítja le, SMS-költség nélkül.

A rendszer GPS segítségével felismeri a különböző parkoló zónákat, így nem kell keresgélni a legközelebbi automatát a telefonszámért. A térképre, majd az „ide parkolok” gombra kattintva megmutatja a zónához tartozó információkat, a zóna számát, azt, hogy meddig díjköteles a parkolás, sőt, a parkolási díjat is ellenőrizhetjük. A Vodafone EasyRider tárolja a jármű adatait, így a parkolás elindításakor még a rendszámot sem kell beírni. Kényelmi díjat felszámol ugyan a rendszer, ugyanakkor annyi időre fizetjük ki a parkolást, amennyit valóban ott töltünk, így nem kell jóval hosszabb időre váltani parkolójegyet, mint amennyire végül szükségünk lesz.

A magyar és angol nyelven egyaránt elérhető applikáció segítségével könnyen meg vásárolható a heti, havi vagy a megyei autópálya-matrica is. Az alkalmazás korlátlan számú járművet kezel, és tárolja a korábban rögzített járművek adatait és vásárlásokat is. A Vodafone Easy Rider egy évre – vagy száz parkolás erejéig – visszamenőlegesen tárolja a parkolásokat és megjeleníti az érvényes autópálya matricákat,így szükség esetén minden információ könnyedén visszakereshető a segítségével.

A parkolások vagy autópálya matricák költsége a mobilszámla terhére rendezhető, feltöltőkártyásként pedig az egyenlegből vonják le a vásárlás összegét. Amennyiben az alkalmazást kikapcsoltuk vagy elfogyott az adatforgalmi keret, a rendszer jelzést küld, és átválthatunk SMS módra.

Az alkalmazás elérhető a Google Play Store-ban és az Apple Store-ban.

Itt a UPC Direct Now! - a UPC Direct új szolgáltatása

11 órája

A UPC Direct új TV Everywhere szolgáltatást vezet be, amellyel a tévénézés még könnyebben hozzáférhető lesz. Az új UPC Direct Now alkalmazással rendelkezők bárhol megnézhetik kedvenc műsoraikat.

Együttműködést kötött a Sixt és a Wizz Air

12 órája

Együttműködési megállapodást kötött a Wizz Air és a Sixt, melynek keretében az autókölcsönző kedvezményes autóbérlést és egyéb átfogó szolgáltatásokat kínál a Wizz Air utasainak.