2012. július 09.

Flipside jubileum az Adaptive Mediánál

Tavaly szeptemberben, egy autós kampányban debütált a megoldás.

Tavaly szeptemberben, egy autós kampányban debütált a megoldás.

Ötven flipside kampányt bonyolított az Adaptive Media az elmúlt kevesebb mint egy év alatt, közölte a sales house. A jubileumi megjelenés a Port.hu Mozi rovatának nyitó oldalán fut, és a Szerencsejáték Zrt. olimpiai kampányának részét képezi.

Az Adaptive és a Port.hu által fejlesztett formátum specialitása, hogy a portáloldal középső része látszólag "hátradől", mögötte pedig videólejátszó vagy más interaktív hirdetés jelenik meg. A flipside tavaly szeptemberben debütált a Kia kampányában.

A sales house adatai szerint a formátumot eddig húsznál több hirdető alkalmazta, elsősorban az autós szektorból, ugyanakkor a telekommunikációs és az FMCG hirdetők is egyre nagyobb figyelmet fordítanak a megjelenésre. A legtöbb flipside kampányt a Vodafone és a Telekom-csoport bonyolította.

Százból tizenöt magyar márkahű

1 órája

Kétszer olyan márkahűek a magyarok, mint a világátlag: 15 százalékuk ragaszkodik a megszokott termékekhez. Ugyanakkor több mint egynegyedük nyitott a korábban nem próbált termékekre is - derül ki a Nielsen felméréséből.

Megújult a Magyar PR Szövetség etikai kódexe

2 órája

A Magyar Public Relations Szövetség erkölcsi normagyűjteményét a társadalmi és gazdasági élet szereplőinek jelenben érvényes igényeihez, az ország és a világ megváltozott kihívásaihoz igazították.