2012. július 09.

Flipside jubileum az Adaptive Mediánál

Tavaly szeptemberben, egy autós kampányban debütált a megoldás.

Tavaly szeptemberben, egy autós kampányban debütált a megoldás.

Ötven flipside kampányt bonyolított az Adaptive Media az elmúlt kevesebb mint egy év alatt, közölte a sales house. A jubileumi megjelenés a Port.hu Mozi rovatának nyitó oldalán fut, és a Szerencsejáték Zrt. olimpiai kampányának részét képezi.

Az Adaptive és a Port.hu által fejlesztett formátum specialitása, hogy a portáloldal középső része látszólag "hátradől", mögötte pedig videólejátszó vagy más interaktív hirdetés jelenik meg. A flipside tavaly szeptemberben debütált a Kia kampányában.

A sales house adatai szerint a formátumot eddig húsznál több hirdető alkalmazta, elsősorban az autós szektorból, ugyanakkor a telekommunikációs és az FMCG hirdetők is egyre nagyobb figyelmet fordítanak a megjelenésre. A legtöbb flipside kampányt a Vodafone és a Telekom-csoport bonyolította.

Új módszerrel monitoringozott az ÖRT

1 napja

A gyerekeknek szóló digitális reklámok kérdése a testület fókuszában van, és ennek vizsgálatára új vizsgálati módszert vezettek be.

Véget ért a Brain Bar

2 napja

A 2020-as virtuális esemény megtartotta interaktív jellegét: a több mint 40 előadó közel 20 különböző országból csatlakozott be.