2016. június 13.

Foci Eb: bizakodó a hazai média

Erre a következtetésre jutott a kerethirdetéstől az Európa-bajnokság rajtjáig megjelent hírek elemzése alapján az OBSERVER.

A magyar labdarúgó-válogatottról 2038 híranyag jelent meg ez idő alatt; az OBSERVER Budapest Médiafigyelő Kft. kutatása szerint; ezek 16 százaléka kedvező tartalmú, és csak 4 százaléka kritikus a magyar csapattal szemben.

A magyar válogatott és a csoportellenfelek médiaképét vizsgálva kiemelkedő híraktivitást ért el nemzeti együttesünk, mely nem meglepő módon hasonló publicitást könyvelhetett el május 31. és június 11. között, mint három ellenfele együttvéve. A teljes magyar médiát lefedő kutatás alapján Portugália 736, Ausztria 718, Izland pedig 632 híranyagban kapott helyet.

A portugál válogatott megjelenéseinek 7 százaléka számított előnyösnek, míg a hátrányos médiatartalmak 1 százalék alatti értéket könyvelhettek el. Ausztria és Izland esetében a pozitív megjelenések aránya 3-3 százalékot ért el, előbbinél ez 2 százaléknyi, utóbbinál 1 százaléknyi negatív tartalommal párosult.

Forradalom újratöltve

Médiapiac2 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.