2017. november 30.

Folytatódik a Google mentorprogramja

Az európai résztvevők között szerepel a magyar Synetiq is, amely a gépi tanulás alkalmazásával és a nézők érzelmi reakciói alapján segíti a márkákat és médiaproducereket videóhirdetésiek fejlesztésében.

A Launchpad Accelerator célja, hogy támogassa a világ minden tájáról induló vállalkozásokat, akik mindenre találnak megoldást, kezdve az afrikai orvosi nyilvántartások racionalizálásától az emlőrák-szűrések javításáig.

A Launchpad Accelerator a Google hat hónapos programja, amelynek része egy kéthetes intenzív San Francisco-i képzés, továbbá mentori támogatás, melynek során a résztvevők több mint 30 szakemberrel, a Google és más top technolgiai vállalatok, valamint nemzetközi és szilikon-völgybeli befektetők szakértőivel dolgozhatnak együtt vállalkozásuk fejlesztésén. A résztvevők emelett vissza nem térítendő támogatásban és médiatréningben is részesülnek, hozzáférést kapnak a Google termékeihez, továbbá lehetőségük van folyamatos és szoros együttműködésre a Google-el a program során.

Az 5. évfolyam 2018. január 29-én indul.

Ezt az 5 dolgot rontják el a cégek a weben

6 órája

A vállalatok számára az online tér kiemelt fontosságú marketingeszköznek számít, hiszen a cég az interneten keresztül tudja bemutatni magát, építeni a márkáját.