2019. december 11.

Folytatódik a Starbucks kampánya

November elején helyezték ki országszerte a Starbucks üzletekben azokat a fehér dobozokat, amelyekbe olyan könyvadományokat várnak, amelyek segíthetnek megszerettetni az olvasást a diáksággal.

A Starbucks könyvgyűjtő kampánya megmozgatta a közösséget, több száz regényt, verseskötetet, sőt képregényt is adományoztak a kávézólánc vendégei. A nagy sikerre való tekintettel az akció az adventi időszakban is folytatódik, így egészen 2020. január 1-ig lehet leadni adományokat bármelyik Starbucks üzletben - írják.

A könyvcsomagok egy része már elkelt, de az üzletlánc továbbra is várja olyan intézmények (iskolák, gyermekotthonok, alapítványok, könyvtárak, művelődési házak) jelentkezését, amelyek hasznát tudnák venni a beérkezett adományoknak.

„Ez a kampány egy nagyon jó lehetőség mindenkinek, aki szeretne segíteni az adventi időszakban- mondta el Kerek Fanni, a Starbucks magyarországi brand menedzsere. - Reméljük, hogy a határidő meghosszabbításának köszönhetően még több könyvet tudunk eljuttatni azokba az intézményekbe, ahol a legnagyobb szükség van rájuk.”