2013. május 29.

Frissített a Poli-Farbe

Új arculattal és reklámfilmmel jelentkezett a magyar tulajdonú festékes cég.

Új arculattal és reklámfilmmel jelentkezett a magyar tulajdonú festékes cég.

Új arculattal és kampánnyal kívánja piaci pozícióit erősíteni a Poli-Farbe. A magyar tulajdonú festékgyártó Platinum márkája számára készített új reklámot. A megújulást a közlés szerint tavaly egy Ipsos-kutatás előzte meg, melyből a márkatulajdonos azt a következtetést vonta le, hogy fiatalítania kell az arculatát és televízióban is kommunikálnia kell. Az arculatváltás keretében új logót vezettek be, és a Platinum új csomagolást kapott.

A kutatás arra is rámutatott, hogy a festék színét döntően a nők választják ki, így a szpot is a fiatal hölgyeket célozza meg. Kommunikációs felületnek a TV2-csoport csatornáit választotta a Poli-Farbe. Emellett célzottan jelentek meg az olyan nagy nézettségű műsorok környezetében, mint az Eurovíziós Dalfesztivál döntője az MTV-n, illetve a Bajnokok Ligája döntője a SportTV-n. A tévés jelenlétet PR-aktivitások, közösségimédia-tevékenység és search kampány egészíti ki.

Az új Poli-Farbe-szpot

A Poli-Farbe a reklámszpot készítéséhez meghívásos tenderen választotta ki az ügynökségi partnert. Ezen a Maxus Hungary kreatív koncepciója bizonyult a befutónak. A Maxus produkciós partnere a Visionary 7 volt. Az új Poli-Farbe logót a Made Works készítette. A Poli-Farbe médiavásárló és PR-ügynöksége a KRQ Communications.

A láthatatlan árucikk, amit mindennap használunk

1 napja

Vannak piacok, ahol többek között áram is kapható. Persze nem a zöldségpiacokhoz hasonló helyek ezek, hanem tőzsdei felületek. De vajon hogyan alakult ki a villamos energia kereskedelme? (x)