2012. június 21.

Frissített az Origo

Tartalmait és arculatát is megújította a Magyar Telekom médiacége. Új irodába is költöztek.

Tartalmait és arculatát is megújította a Magyar Telekom médiacége. Új irodába is költöztek.

Folytatta az Origo az elmúlt évben megkezdett szervezeti, tartalmi átalakítást, melynek legutóbbi, idén tavaszi állomása a LifeNetwork megújítása, illetve a Táfelspicc (született Malackaraj) gasztroblog/rovat és az Ez Zsír! életmód program elindítása volt. A folyamat újabb lépéseként a cég új irodába költözött, az Infoparkból a VII. kerületbe. Emellett arculatot is váltott az Origo, ezt teljes mértékig házon belül oldotta meg a vállalat.

"Fontosnak tartjuk, hogy az elmúlt időszak kemény munkájának erdménye látványosan megmutatkozzon abban is, ahogy a partnereink látnak bennünket. Több hónapos közös gondolkodás és munka eredményeként született meg az Origo Médiacsoport új logoja és vállalati arculata. A termékeinket és szolgáltatásainkat egységbe foglaló, a hirdetési piacon és az olvasók számára is azonosítható megjelenést biztosító látványvilág a megújulási folyamatunk látványos záróakkordja" – mondta Vaszily Miklós vezérigazgató.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

19 órája

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.