2013. július 10.

Frissült a Borsodi márkaoldala

A feladaton a Neo Interactive dolgozott.

A feladaton a Neo Interactive dolgozott.
Mobilos nézetben

Tendergyőzelme nyomán a Neo Interactive dolgozhatott a Borsodi weboldalának megújításán. "A feladatban éppen az volt a kihívás, hogy a 'less is more' jegyében újuljon meg az oldal, és utaljon a tradíció és dinamizmus márkaüzenetre. Vizualitásában a site a márkajegyeket is hordozza: a zöldes, gyöngyözött sörösüveges háttérre épülő letisztultabb, karakteresebb vizuális világ tükrözi a márka klasszikusságát" - mondta el Lakner Bertold, a neo kreatívigazgatója.

A megvalósítás során a korábbi flash helyett html5 és JavaScript-technológiát használt az ügynökség, mert így ugyanaz a felhasználói élmény a mobilon és tableten is, mint desktop nézetben - közölték. Egyszerűsítették a site mögött álló admin rendszert is.

Csökkent a Tiffany profitja

52 perce

Jelentősen csökkent a Tiffany & Co ékszerház profitja üzleti évének negyedik negyedében, elsősorban a decemberi amerikai adóváltoztatások egyszeri hatására.

Magyar Ericsson-fejlesztést vezet be a T-Mobile US

1 órája

Az Ericsson magyarországi cégének távközlési fejlesztését vezeti be a T-Mobile US Észak-Amerikában a több mint 72 millió előfizetőt kiszolgáló országos hálózatán - közölte az Ericsson Magyarország.