2011. február 10.

Fürdős éjszakát rendez az EMG

Harmadik alkalommal kerül sor a Fürdők éjszakájára, az Est Media Group (EMG) és a Budapest Gyógyfürdői Zrt. szervezésében.

Harmadik alkalommal kerül sor a Fürdők éjszakájára, az Est Media Group (EMG) és a Budapest Gyógyfürdői Zrt. szervezésében.

Az EMG és a Budapesti Gyógyfürdői Zrt. 2011. február 18-án szervezi meg a Fürdők éjszakáját harmadik alkalommal. Ennek alkalmából, a Múzeumok éjszakájának mintájára egész éjjel nyitva tartanak a főváros gyógyfürdői. Az akcióban a Gellért, a Rudas, a Széchenyi, a Király és a Lukács vesz részt.

A fürdőzésen túl egyéb programok is várják a látogatókat. A Lukács Fürdőben Dumaszínház és hanglemezbarát DJ szett lesz, a Széchenyi Fürdőben pedig az Est Music-os Zoohacker & Greg Note, a TMX, a Compact Disco és az Anima Sound System lép fel. A Rudas Füdrőben Volta Johntra & Paun & Rhina, Naga, Palotai és Karányi, a Török Fürdőben Keyser & Shuriken és a Mana Mana, a Gellértben pedig a David Yengebarian Trio, Infra Gandhi, a The Dj Bootsie Akoustic Big Band, és szabadstílusú Slam Poetry lesz hallható. A Király Fürdőben koedukált lounge szórakoztatja a közönséget.

Címkék: est media group

Magyarországon startol az UNICEF új programja

5 órája

A Youth Challenge egyfajta „szociális start-up”, amely hátrányos helyzetű fiatalok csoportjait vonja be abba, hogy dolgozzanak ki innovatív megoldásokat az őket leginkább foglalkoztató problémákra.