2010. október 20.

Futásra ösztönöz a BMW

Újabb sportágat nézett ki magának a BMW imázsformáló gépezete. Most a futáson van a sor. Ez nem előzmények nélkül való.

Újabb sportágat nézett ki magának a BMW imázsformáló gépezete. Most a futáson van a sor. Ez nem előzmények nélkül való.

Az autógyár maratoni és városi futóversenyeket nézett ki magának. A csúcs a német fővárosban évről évre megrendezett nagy verseny főtámogatói státusza lesz a számukra, különösen, hogy a társaság már volt a berlini maraton hivatalos autópartnere.

A BMW arra alapozna, hogy ezeken a versenyeken ugyanarra van szükség, amivel kocsijaikat reklámozzák: erőre, valamint annak hatékony felhasználására. Ráadásul csak Németországban 16 millió ember fut rendszeresen.

Pár hónapja még arról szóltak a hírek, hogy téli sportokban erősít a BMW. A bajor luxusautó-gyártó a biatlont nézte ki magának a következő esztendőkre.

A társaság lehet így a sít céllövészettel párosító sportág világkupájának és világbajnokságának főszponzora, valamint hivatalos személyautó-partnere is. Cserébe széles körű megjelenési lehetőséget kap a gyár a sportág minden lényeges eseményén, így a mezeken és a stadionokban éppúgy feltűnhet a kék-fehér közepű céglogó, mint a következő két télisport-szezon televíziós megjelenéseiben.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

7 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

7 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.